Proeftrainingen

Voor nieuwe leden heeft de Eindhovense Bandy Club een hartelijk welkom in petto. De eerste 3 proeftrainingen zijn gratis en er wordt indien gewenst tegen een borg van € 25,00 een complete outfit + stick beschikbaar gesteld. Het aspirant lid hoeft alleen een zweetpak (kan een oude pyjama zijn), schaatsen en douchespullen mee te brengen. 
Als je na 3 trainingen lid wilt worden, dan ontvang je een inschrijfformulier, huishoudelijk reglement en factuur voor de contributie naar rato van het seizoen. Voor de aanschaf van een compleet nieuwe outfit moet je rekening houden met een investering vanaf € 180,00 excl schaatsen. Daarvan heb je ook zeker 10 jaar plezier! Tevens bestaat de mogelijkheid om de leenoutfit even door te huren tegen een geringe vergoeding per maand. Bij inlevering (en na het uitwassen) van de outfit wordt de borgsom terugbetaald. Meld je aan, we trainen altijd op dinsdagen van 21.00 tot 22.15 uur !

RECENT NIEUWS

Wil jij lid worden van het nieuwe jeugdteam (12-17 jaar)? Elke zaterdag van 16.45 - 17.45 uur op de trainingsbaan van ijsbaan Eindhoven.

Senioren trainen op dinsdagavond van 21.00 - 22.15 uur.

In vergelijking met ijshockey is Bandy minder blessure gevoelig en zijn de kosten lager.

 

Meld je hier aan

Een kopy van het huishoudelijk reglement is verkrijgbaar bij het bestuur. 

Bandy in de media!

In gesprek met Studio040, luister hier.

TRAIN MEE EN ERVAAR BANDY!

Stuur ons een mailtje of kom gerust eens kijken, elke dinsdag van 21:00 - 22:15 uur

  • Bezoekadres
  • IJssportcentrum Eindhoven
  • Antoon Coolenlaan 3
  • 5644 RX Eindhoven
  • Trainingen
  • elke dinsdag van 21:00 - 22:15 uur op de trainingsbaan van IJssportcentrum Eindhoven
speler
Copyright Bandyclub Eindhoven 2018